Over mij

Kitt van der Jagt

Ik loop een piepklein antiekwinkeltje binnen in Ironbridge (UK). Om te schuilen voor een typisch Engelse plensbui. Aandachtig bekijk ik de bonte collectie curiosa die de eigenaresse heeft verzameld. Mijn oog valt op een kleurig doosje ergens achter op een plank. Nieuwsgierig maak ik het open. Er zit een mooie zilveren ring in met het opschrift: Nothing is impossible

Ik ben er even stil van. Mijn hart gaat tekeer. Niets is onmogelijk. Dit klopt voor mij als een bus. Een overtuiging die ik in al mijn vezels voel. Deze ring is voor mij gemaakt! Het sieraad is sinds die regenachtige dag in Engeland niet meer van mijn vinger geweest. Toen al speelde ik met de gedachte mijn eigen onderneming te starten. Ik zag mezelf bij bedrijven binnen stappen om ze te helpen met het opzetten van procedures, projecten begeleiden of processen optimaliseren.

DROOM

‘Alles kan’ is al heel lang een van mijn lijfspreuken. Na dik 25 jaar werken in loondienst vond ik het in 2017 mooi geweest. De tijd was rijp om mijn ondernemersdroom waar te maken. Met Kitt van der Jagt Projects kan ik mijn eigen ideeën verwezenlijken, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en meer voldoening uit mijn werk halen. Veelzijdige werkzaamheden op afwisselende locaties en uiteenlopende opdrachtgevers blij maken met mijn activiteiten. Never a dull moment! Toen ik die zomer de deur uitliep bij de Kamer van Koophandel scheen de zon. Een goed teken!

BREIN

Als ik met vrienden of relaties praat over problemen waar ze op hun werk tegenaan lopen op het gebied van efficiency of IT gaat mijn brein meteen ‘aan’. Opmerkingen als ‘kon je maar een tijdje bij ons komen werken?’ of ‘kunnen we jou niet gewoon inhuren?’ hoor ik dan ook geregeld. Het gevoel dat dit bij me teweeg brengt vind ik heerlijk. Ik word enthousiast om tot de kern van een probleem te komen en het van daaruit aan te pakken. En het leuke is: ik kan tegenwoordig ook volmondig JA zeggen op deze vragen!

Maak jouw zorg mijn zorg

Nieuwe projecten leveren binnen een bedrijf vaak spanningen en extra werkdruk op. Er moet zo ontzettend veel gebeuren. En hoe krijgen we het project zo snel en efficiënt mogelijk af? Orde scheppen in een wirwar aan taken, ik doe niets liever! Vertel me wat je grootste zorgen zijn en ik vind er een oplossing voor. Ik maak een helder projectplan met een duidelijke tijdsplanning en verantwoordelijkheden per persoon. Ik help jouw organisatie er graag mee!

KAN DAT NIET MAKKELIJKER?

Hoe vaak hoor je dat niet op de werkvloer? Hoeveel wordt er niet geknipt en geplakt van het ene naar het andere systeem of in Excel. Dit kan meestal makkelijker, sneller en minder foutgevoelig. Efficiency is my middle name ! Met mijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring los ik dergelijke problematieken snel en eenvoudig op.  Van kennisoverdracht tot proces optimalisatie, ik ben er voor jou en je bedrijf. Ik doe wat er nodig is om een opdracht succesvol af te ronden. Van begin tot eind! Daarnaast draag ik mijn kennis graag over aan je medewerkers, zodat ik daarna niet meer nodig ben.

Wil je meer weten?

 Ik drink graag een kop koffie met je! 

mijn andere liefdes

Muziek is een van mijn andere grote liefdes. Met mijn muziekstichting Rock Exchange ondersteun ik muzikanten met onder meer websites, bandvervoer en social media-advisering. Zelf sta ik ook met veel plezier op het podium. Met mijn rockband Grave Dohls treed ik geregeld op door heel Nederland en soms ook daarbuiten. Mijn ultieme uitlaatklep.

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag naar concerten en festivals. Daarnaast ben ik zo vaak als mogelijk in de tuin te vinden. Voor mij de manier om mijn hoofd even ‘uit’ te zetten. Heerlijk met mijn handen in de aarde, genieten van de bloemenpracht en groentes kweken voor op de BBQ. Of lekker ontspannen op de bank met mijn lieve vriend, goeie serie aan en de poezen op schoot. Tenminste als de kattenkinderen niet weer allerlei gekke capriolen aan het uithalen zijn.

Wat anderen zeggen

Raul Spilca
product manager @ ticketmaster interntaional

“Her passion and enthusiasm, determination and ability to work hard under pressure with great professionalism were instrumental towards the early success of the Product.”

Eva Willems-Hirsch
Senior combinatiefunctionaris cultuur bij Sport en Welzijn

“Ik kan Kitt echt van harte aanraden. Ze is zeer professioneel, accuraat en snel. Ze denkt goed mee naar oplossingen en levert zeer net en goed werk af!”

Karel Vos
CEO @ Bookit / weekendjeweg

“If no one can’t do it, Kitt can do it. Eager to keep a project on course, from initiation to execution. A non-political and honest animal, all this combined with a good sense of humor.”